Over ons.

Al tientallen jaren is Trapgat Schilderen een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw. Dit komt omdat wij al meer dan 20 jaar gespecialiseerd zijn in trappenhuizen.

Het Aanspreekpunt

Bij het uitbesteden van een schilderklus wil je graag één aanspreekpunt. Dit is iets wat wij bij trapgatschilderen.nl bieden! Wij hebben meer dan 40 schilders door heel Nederland. Deze kunnen je helpen met alle soorten schilderswerkzaamheden.

Onze Missie

Het is onze passie om complete woningen te renoveren. Zo sauzen wij niet alleen muren maar kunnen wij ook renovlies behang schilderen. Ons team garandeert je vakwerk een dit is dan ook terug te zien in onze reviews. Bekijk deze direct!

Enkele Teamleden

Geert van Trapgat Schilderen.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor alle aangesloten behang- en schildersbedrijven. Hij beheerd de grote projecten en zorgt dat de teams gemotiveerd zijn en blijven!

Luis van Trapgat Schilderen.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is de persoon die de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt bij Steigerbouw Nederland, Scanbehang.com en Glasvliesbehang.com.
Sander van Trapgat Schilderen.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is een ervaren virtual assistant die voor ons al jarenlang de telefoon opneemt en alle mails verstuurd. Sander is dagelijks te bereiken op onderstaand nummer.

Start binnenkort een Nieuw Project ?

Wil je binnenkort je woning laten schilderen? Of wil je bepaalde delen een opknapbeurt geven? Dan helpen wij je graag het behalen van deze doelen! Vraag voor de scherpste prijs vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Telefoon

Offerte

E-mail

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven