Diensten.

Bij Trapgatschilderen.nl bieden wij verschillende pakketten voor het afwerken van trappenhuizen. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogwaardige verf. Ontdek onze diensten en prijzen per m2.

Schilderen

Voor het schilderen van muren vragen wij €11,99 per vierkante meter. In dit bedrag is de verf en alle materialen inbegrepen. Let op: dit betreft een tijdelijke actie!

Behangen + schilderen

Voor het behangen en schilderen vragen wij € 13,99 per vierkante meter. Het behang dat wij gebruiken is het beste renovlies behang of hoogwaardig glasvezelbehang.

A+ Totaal pakket

Dit complete pakket heb je nodig als de muren niet behangklaar zijn. We zullen je muren egaal maken, machinaal schuren, behangen en verven. Hoogste afwerking!

Moeten wij nog ergens behang verwijderen ?

Het komt best vaak voor dat muren nog niet gereed zijn om te behangen. In veel gevallen moeten wij eerst het renovliesbehang verwijderen. Voor ons natuurlijk geen enkel probleem! Wij kunnen zelfs glasvezel verwijderen.

Muren egaliseren

Omdat de muren van trapgaten niet altijd egaal zijn is er de kans dat wij deze eerst moeten behandelen. Op deze manier maakt onze stukadoor elke muur glad.

100% Zekerheid op het beste eindresultaat

Vanwege onze jarenlange ervaring in de bouw, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken zijn de schilders van Bouwsector Nederland echte vakmannen.

Wil je komende nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg daarom altijd het laatste nieuws bij Advies Nederland. Zij geven maandelijkse updates over projecten.

Krijg je een nieuwe woning en wil je deze laten behangen of schilderen? Dan kun je altijd bij ons vrijblijvend een goedkope offerte aanvragen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Telefoon

Offerte

E-mail

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven